Nedleggelse

Ja. Da har vi omsider gått inn i den niende måneden. Og innleggene i år kan telles på .. vel, antagelig ikke mange hender. Det er kanskje på høy tid å legge ned denne dårlige unnskyldningen av en blogg. Ikke skriver jeg, og ikke har jeg sex. Omtrent ikke, altså. Jeg har nemlig gått lei. Lei av sex? Ja. Lei av sex. Det morer meg ikke lenger. Jeg blir ikke kåt. Selv om jeg blir våt, er jeg ikke nødvendigvis kåt for det. Så derfor har jeg informert Sebastian om at jeg vil gjerna ha en sexfri periode. Han tok det såklart veldig dårlig, og fikk dårlig selvtillit. Jeg har nok med meg selv, så å drive og backe han opp i tillegg er slitsomt.

Jeg er sliten for tiden. Har ikke hatt ferie. Bare arbeidet og nå er det lange dager på skolen. Dette fører til at jeg lett gråter. Det har derfor dryppet en del salte tårer på skjorta til Sebastian i det siste. Også snakker vi om oss. Så gråter vi fordi vi er slitne. Men er enige om at vi har det veldig fint når alt er bra. Og så fortsetter vi sånn. Men jeg har ikke gått lei. Jeg er glad i Sebastian. Men jeg er mest glad i ham når jeg ikke må ha sex.

Jeg venter fortsatt på å komme i behandling på det nye stedet. Får bare et midlertidig tilbud først, og jeg vil anta det er bedre enn ingenting.

Så ja. Jeg vurderer nedleggelse. Og innleggelse, periodevis. Men mest aktuelt er nedleggelse. Jeg har ingen skrivelyst. Det er for mye arbeid. For mye å konsentrere seg om. Jeg kommer antagelig tilbake. I en annen tid, under et annet navn. Dette er ikke slutten.

6 kommentarer

FfKM

01.09.2012 kl.23:16

Triste nyheter, Cecilie! Du skriver jo så godt og puler jo så rått - så da er det trist å høre at både skrivelysten og kåtheten og er borte. Jeg håper for din del at i det minste en av delene kommer tilbake snart. Jeg har fulgt med bloggen din i en god stund og hatt stor glede av den. Håper at du ikke fjerner den, men lar den ligge der passiv slik at andre kan få ta del i å lese dine herlige betraktninger og fortellinger. Ta vare på deg selv!

Cecilie

01.09.2012 kl.23:47

Alle innleggene er dessverre slettet, uten noen form for back-up. Borte for all tid.

FfKM

02.09.2012 kl.00:25

Oj, det var brutalt!

littspenning

02.09.2012 kl.00:56

Trist å lese.

Ta vare på deg selv, og si gjerne ifra når du kommer tilbake :)

Thea

23.09.2012 kl.10:58

Håper du kommer snart tilbake!

Emlie

01.10.2012 kl.23:16

Noo! ;/ Har lest alle innleggene dine og vært innom bloggen din jevnlig. Du skriver utrolig bra. Det er synd at du slutter å skrive, du trenger jo ikke bare å skrive om sex. Sex er en del av hverdagen, men det betyr ikke alt. Jeg håper hvertfall at du begynner på igjen en dag :)

Skriv en ny kommentar

hits