Jeg er kanskje tilbake

Vel. Hei.

Jeg er ikke tilbake. Bare så det var sagt. Men jeg synes det er imponerende at dere fortsatt er innom og titter.

Men selv om jeg ikke er tilbake på ordentlig, kan jeg kanskje likevel friste dere med en liten update.

Jeg er ferdig med Sebastian. Det var ikke gøy lenger. Har ikke hatt sex på en måned. Har omtrent ikke onanert på 3 måneder. Men. Da jeg dusja av meg fyll, synd og skam tidligere i dag, merka jeg at jeg savna å bli tatt på og endte opp med å ta på meg selv istedet. På fredag var jeg nemlig ute. På et arrangement for en gratisavis. (For mye hinting?). Jeg dro ihvertfall med meg en hyggelig kar hjem. Vi bare klina, siden jeg hadde mensen. Jeg merka egentlig ingen kroppslige reaksjoner under klininga, før han la hånda på bakhodet mitt og strøyk meg i håret. Først da kjente jeg at kroppen våknet. Og i dusjen i dag kjente jeg at det ville vært digg å bli presset mot de lunka flisene og holdt fast.

Jeg er litt usikker på om jeg er klar til å bli slått gul og blå enda, men jeg savner posisjonen. Savner å være submissiv. Helst iført kun thigh-highs og med ham fult påkledd. Skillet blir tydeligere da..Ikke helt klar for å se slik ut enda.

Mulighetene er mange. Danté vil si hei. Og med å si hei menes det såklart.. ikke bare hei. Halvor vil treffes. Gutten fra fredag vil treffes. En kar fra Nederland som jeg også traff på fredag vil treffes. Sjefen som nå skal flytte bort hit vil antagelig treffes. Kanskje jeg burde åpne bloggen igjen. Sex skal jo være sunt. Kanskje det er nettopp det jeg trenger i denne hverdagen fullt med stress.

Jeg måtte få venninna mi til å minne meg på hvorfor jeg kutta kontakten med Halvor, slik at jeg ikke skulle gjenoppta den. Jeg har delvis gjenopptatt den. Men ikke ordentlig. Jeg gikk hjem til ham etter jeg hadde vært på byen, for noen måneder siden. Jeg angret etterpå. Etter det har vi ikke snakket noe særlig sammen. Før jeg ringte ham på fylla for noen helger siden. Det var hyggelig å prate med ham, og jeg savna ham. Kanskje vi kan begynne å ha sex igjen, hvis jeg føler for å begynne med det igjen. Kanskje.

Inntil videre, auf wiedersehen,5 kommentarer

littspenning

04.11.2012 kl.19:40

....Ser fram til nye innlegg ;)

FfKM

04.11.2012 kl.21:44

Synes absolutt at du skal komme tilbake så livet mitt endelig kan få en mening igjen ;)

Domino

04.11.2012 kl.21:57

Synes du skal møte Dante jeg.

-Domino

Cecilie

04.11.2012 kl.22:08

Domino: Det synes du vel. Hvorfor?

Cecilie

04.11.2012 kl.22:09

FfKM: Aaaaaaaw. Slutt og vær så søt da!

Skriv en ny kommentar

hits