"Som om du har noe valg"

Jeg har en så klein sang i hodet nå. Føler meg ufattelig teit. Den går sånn ca sånn "I just had seeeex". Det er fakta, da. Merkelig nok.

Gutten fra fredag var på besøk i går. Småklina litt iløpet av kvelden, og det føltes ikke som det var så altfor mye seksuell spenning i lufta. Temperaturen steg derimot etter vi hadde lagt oss. Han spurte om jeg var ferdig med å blø. Jeg svarte ja. Så vi klina mer, og da han spurte om jeg ville, presset jeg underlivet mot hans som svar. Han forsto tegninga, så vi hadde sex med South Park på i bakgrunnen.

Selv om jeg skulle tidlig opp, var det vanskelig å slutte og prate etterpå. Vi kom på et vis innpå sextemaet og jeg spurte hvordan han følte om å slå. Joda, han hadde gjort det før, men det var lenge siden. Ikke hadde han bundet opp noen heller. Jeg fortalte videre at jeg var sterkt submissiv, men var ikke helt klar for å bli slått til jeg gråt - enda. Han ble kjempegira og spurte om vi skulle ha sex en gang til, før han svarte på sitt eget spørsmål med "haha, som om du har noe valg" og røska av meg trusa. Det kilte litt i magen.

Denne runden var litt mer up my ally. Han holdt meg bestemt rundt halsen, og holdt meg på plass etter håret. Det var veldig fint. Han ble litt skuffa over at jeg ikke informerte om munnferdighetene mine før etterpå. Det tok evigheter før jeg sovna, og har vært drittrøtt i hele dag.

Men jeg tror dette kan bli interessant. Burde kanskje bygge opp litt mer tillit før jeg lar ham kjøre meg ut i skogen for å misbruke meg. Vet aldri hva folk kan finne på.

Det var alt for nå. Plutselig tilbake.

Én kommentar

littspenning

07.11.2012 kl.02:52

Spennende!

Tror vi har litt felles interesser..... ;)

Eller? http://littspenning.blogg.no/1350684660_20102012.html ;)

Skriv en ny kommentar

hits