Hei. Jeg er tilbake.

I morgen blir en meget interessant dag. Hvorfor? Halvor kommer på besøk. Og jeg reiser ut av byen på ettermiddagen for å besøke gutten fra helga. Som nå døpes til Alexander. Det som er morsomt, er at jeg eier ingen moral. Det er rimelig sikkert at jeg kommer til å ligge med Halvor. Savner måten han presser meg ned på knærne og smekker meg i ansiktet hvis jeg ikke holder øyekontakt samtidig som jeg har pikken hans i munnen. Sjansene er små for at han ønsker å komme inni meg. Så om jeg får ladningen i munnen, er det ikke så farlig om jeg har sex med Alexander senere. Føler jeg. Jeg skal jo dusje i mellom. Og det vil gå mange timer mellom dem. Bare Halvor ikke lager merker på meg, så vil det være som det ikke skjedde. Haha.

Ja ja. Jeg blir litt sjokkert av meg selv noen ganger. Hvor greit ting er for meg, men herregud, hvis noen hadde gjort dette mot meg? Fy faen så ekkelt! Veldig hyklerisk, som dere ser.

Lurer på, om jeg med dette innlegget skal annonserere: Kjære gutter og jenter, kjente og ukjente; jeg er tilbake. Tøffere, hardere, villere, giftigere.

Pass på kjærester, kompiser, brødre og fedre. Jeg høvler over dem som en sløydlærer.4 kommentarer

rebeccamdb

09.11.2012 kl.02:10

Fin blogg :)

Morten

09.11.2012 kl.07:18

Fantastisk bilde! Og flott innlegg..

Jeg og vil bli høvla over! :O

Anonym

09.11.2012 kl.08:20

Flere som kunne tenkt seg en slik "sløydlærer"....pirrende bilde, forresten ;)

littspenning

09.11.2012 kl.12:59

Hehe, veldig bra! Jeg tenker også sånn (Nå har ikke jeg hatt meg med to forskjellige på en dag da, men..) "Så lenge han første bruker kondom, går det jo greit!"

Rimelig tøsete, men... samma det ;)

Kos deg!

Skriv en ny kommentar

hits